Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

2023 Guangzhou pro lys og lyd udstilling anmeldelse | Ny produktserie

2023-06-12

Hver gang vi begiver os ud, ønsker vi kun at skinne mere strålende.



For hvert mærke er hver udstilling en konkurrencestadie, og Soundfit skinner altid stærkt på hver udstilling og tiltrækker opmærksomhed fra utallige mennesker både i og uden for branchen.



I løbet af de næste par dage tager vi dig tilbage til de spændende øjeblikke på Sofitel 2023 Guangzhou-udstillingen og introducerer først den nye produktserie lanceret af Sofitel.




Mizone design â¢ï¼ PUMA Digital Network Audio Processor



Software/hardware-design kan også tilpasses inden for 36 timer.

Den helt nye PUMA digitale netværkslydprocessor er et frit designet lydbehandlings- og kontrolsystemprodukt med åben indbygget interaktion, gratis træk-og-slip-interface, adaptiv konstruktion, understøttelse af 16 grænseflader og træk-og-slip-drift, og er også den seneste generations produkt under konceptet Sonofit pulsationsdesign.

Det er hovedsageligt brugt i avancerede konferencer, lydforstærkninger til sportspladser og andre scenarier, og det er et produkt med en række forskellige algoritmer og komplette funktioner.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept